Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Hairextensions Delft

Hairextensions plaatsen in Delft

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare kapsalon voor het zetten van hairextensions in Delft? De medewerkers van Mienis Kapsalon zijn gespecialiseerd in het zetten van verschillende typen extensions en helpen u graag. Wij toveren uw korte of halflange kapsel om in een volle coupe met extensions die niet van echt te onderscheiden zijn!

Hairextensions laten zetten doet u bij ons

Bent u klaar met uw korte haar of wil het maar niet aangroeien? Kies dan voor extensions van Mienis Kapsalon. Wij hebben jarenlange ervaring in het zetten van hairextensions bij verschillende haartypen. Van gekruld haar tot steil: hairextensions zijn dé oplossing voor haarverlenging of -verdikking. Voor een mooi en speels effect nemen wij altijd één of meerdere nuances van uw eigen haarkleur. Zo zullen zelfs uw vrienden en familie niet weten dat u hairextensions draagt!

Uw expert op het gebied van extensions in Delft

Het maakt niet uit of u al eerder extensions heeft laten zetten of niet. Wij leggen u graag haarfijn uit hoe het zetten van extensions in zijn werk gaat. De extensions plakken wij gewoon aan uw eigen haar met een speciale soort wax. De wax zorgt ervoor dat de hairextensions perfect overlopen in uw eigen haar. Uw haar kunt u gewoon wassen en voorzichtig kammen. Extensions blijven gemiddeld drie maanden in uw haar zitten. Hierna zetten wij ze er natuurlijk gewoon weer opnieuw voor u in!

Kom meteen langs voor het laten zetten van hairextensions

Lijkt het u wat om hairextensions te laten zetten bij onze professionele kapsalon? Maak direct een afspraak op het moment dat voor u uitkomt. Ons team helpt u graag! Heeft u nog vragen? Stel ze dan via het telefoonnummer 015-2140177. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons binnenlopen. Houd er wel rekening mee dat het laten zetten van haarextensions een uitgebreide klus is!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon