Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Kinderkapper Delft

Dé kinderkapper van Delft? Dat is natuurlijk Mienis kapsalon aan de Spoorsingel 60. Onze gediplomeerde en enthousiaste kapsters doen er alles aan om het uw kinderen naar hun zin te maken en ervoor te zorgen dat ze uitkijken naar een nieuw kapsel! Wilt u ook geknipt worden? Dan komt u gewoon met het hele gezin bij ons langs. Een afspraak maken is niet nodig.

Kinderkapper in Delft zorgt dat kinderen met plezier naar de kapper gaan

Is uw zoon of dochter vroeg thuis van een middag spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Maar lukt het maar niet om uw kind mee te krijgen naar de kapper? Omdat hij of zij bang is voor de kappersschaar of eigenlijk niet zit te wachten op een nieuw kapsel? Kom dan samen langs de kinderkapper Mienis kapsalon in Delft. Ons professionele team staat klaar om uw kind(eren) te amuseren en op een leuke manier de haren te knippen. Vele kapsels zijn mogelijk! Omdat wij zonder afspraak werken, bent u flexibel om langs te komen wanneer het u uitkomt.

Jong en oud is van harte welkom!

Naast dat Mienis kapsalon een kinderkapper in Delft is, zijn zowel dames als heren van harte welkom voor een nieuwe look. Kom daarom eens met het hele gezin bij ons langs. Heeft u vragen over de kappersbeurten? Vragen die u het liefst stelt voordat u een bezoek aan ons brengt? Neem dan contact met ons op via 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op