Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Balayage Delft

Bent u van plan om een balayage te laten zetten bij een kapsalon in Delft? Kom dan langs bij Mienis kapsalon aan de Roland Holstlaan 20. Onze creatieve en ervaren kapsters verven nauwkeurig vegen in uw kapsel. Hierdoor lijkt de natuurlijke lichtinval van uw haar perfect. Komt u binnenkort langs? Dan kunt u gewoon binnenlopen en hoeft u geen afspraak te maken.

Loop met een prachtige balayage in uw haar de kapsalon in Delft uit

Balayage is het Franse woord voor vegen en dit is ook letterlijk wat het team van Mienis kapsalon in Delft doet. Door middel van de strokentechniek worden er vegen in uw haar geverfd die precies afgestemd zijn op hoe uw haar valt. Er worden meer kleuren gebruikt dan bij gewoon kleuren, omdat de tinten in elkaar overlopen. Dit resulteert in een mooi en natuurlijk effect. Dankzij de precisie en persoonlijke benadering loopt u tevreden de kapperszaak uit met een prachtige balayage in uw haar.

Geopend van maandag tot en met zaterdag

Als u benieuwd bent hoe een balayage bij u staat, komt u langs in onze kapsalon in Delft. Van maandag tot en met zaterdag staan onze haarstylistes voor u klaar. Loop binnen wanneer het u uitkomt. Heeft u vragen over het zetten van een balayage? Bel dan gerust naar onze salon via 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid