Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Balayage Delft

Balayage laten zetten in Delft

Bent u van plan om een balayage te laten zetten bij een salon in Delft? Kom dan langs bij Mienis Kapsalon aan de Roland Holstlaan 20. Onze creatieve en ervaren kapsters verven nauwkeurig vegen in uw kapsel. Hierdoor lijkt de natuurlijke lichtinval van uw haar perfect. Komt u binnenkort langs? Dan kunt u gewoon binnenlopen en hoeft u geen afspraak te maken.

Loop met een prachtige balayage in uw haar de kapsalon uit

Balayage is het Franse woord voor vegen en dat is ook letterlijk wat het team van Mienis Kapsalon doet. Door middel van de strokentechniek worden er vegen in uw haar geverfd die precies afgestemd zijn op hoe uw haar valt, in tegenstelling tot het verven van highlights. Er worden meer kleuren gebruikt dan bij gewoon kleuren, omdat de tinten in elkaar overlopen. Dit resulteert in een mooi en natuurlijk effect. Dankzij de precisie en persoonlijke benadering loopt u tevreden de kapper uit met een prachtige balayage in uw haar.

Kom langs tijdens onze openingstijden

Als u benieuwd bent hoe een balayage bij u staat, komt u het beste langs in onze kapsalon. Onze kleurenspecialist voorziet u graag van persoonlijk advies. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar tijdens onze openingstijden. Heeft u vragen over het zetten van een balayage? Bel dan gerust naar onze salon via 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon