Neem vrijblijvend contact op voor advies

Home » Dienstverlening » Kleuren

Uw haar kleuren bij de kapper

Zodra u uw haar laat kleuren bij de kapper wilt u natuurlijk dat dit op een professionele manier gebeurt. Bij Mienis Kapsalon in Delft wordt u volledig ontzorgd. Onze kapsters beschikken over de juiste kennis en kunde om uw haar te transformeren. Tevens ontvangt u van ons altijd eerlijk advies over wat het beste is voor uw haar.

U vindt alle kleuren bij deze kapper

Laat u verrassen door de talloze kleuren die wij als kapper hebben. Onze salon beschikt over echte kleurspecialisten, waardoor u enkel het beste kleuradvies krijgt. U bent bij ons in vertrouwde handen om uw uitgroei te laten kleuren. Kleuren kan op twee manieren:

  • Totaal dekkende kleuring in één kleur
  • Een spoeling waarbij de kleur langzaam vervaagt

We werken met de meest professionele haarproducten voor het mooiste resultaat. Zelfs wanneer u een compleet nieuwe look wilt door bijvoorbeeld balayage te laten zetten, zit u bij onze kapsters goed. Ook is het zetten van highlights een bekende methode. Dit doen wij op drie verschillende manieren:

  • Folies: coupe soleil effect in één of meer kleuren
  • Hand-scrunch: met de hand aanbrengen van highlights
  • Coupe soleil: highlights in één kleur

Loop met een nieuw kapsel de salon uit

Bent u wel toe aan een verandering en wilt u uw haren laten kleuren bij de kapper? Maak dan direct een afspraak bij onze kapper in Delft. Met jarenlange ervaring weten wij u te voorzien van het beste advies en krijgt u het resultaat waar u enkel van had durven dromen. Plan uw afspraak online in of bel ons op telefoonnummer 015-2140177. Voor een impressie van de kosten bekijkt u onze tarievenlijst.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon