Neem vrijblijvend contact op voor advies

 

Home » Dienstverlening » Omvorming

 

Omvorming bij een kapper in Delft

Het uitvoeren van een omvorming laat u over aan een ervaren kapper in Delft. De kapsters van Mienis Kapsalon in het stadscentrum hebben veel ervaring in het omvormen van uw haar. Heeft u altijd al golvend of krullend haar willen hebben? Wij realiseren dit graag voor u. De omvorming van het haar bij onze kapper is mogelijk vanaf een kleine tot grove krul. Hoe grof de krullen zijn, bepalen wij op basis van uw haartype.

Voor de omvorming van uw haar krijgt u advies van onze kapper

Onze kapper adviseert u graag in welke omvorming het beste geschikt is voor uw haartype. Tijdens het omvormen van uw haar willen wij het haar zo min mogelijk beschadigen. Om haarbeschadiging te voorkomen gebruiken wij alleen de beste middelen van topmerken. Bij de kapper laten wij u graag verschillende modellen zien, zodat u een idee heeft van hoe de omvorming van het haar er uit komt te zien. Er bestaan verschillende typen omvorming die u bij de kapper kunt laten uitvoeren, namelijk:

  • Permanente omvorming
  • Semipermanente omvorming
  • Tijdelijke omvorming

Permanente omvorming blijft het langste zitten, want bij semipermanente en tijdelijke omvorming wast u het kapsel er op den duur uit of is het effect direct verdwenen na aanraking met water.

Laat u optimaal informeren

Voor het beste advies komt u langs in onze salon. Als ervaren dameskapper voorzien wij u graag van een kapsel dat uw zelfvertrouwen stimuleert. Voor een inschatting van de kosten kunt u onze prijzenlijst hanteren. Houd er wel rekening mee dat dit in de salon nog kan veranderen. Maak uw afspraak online of neem contact met ons op.

Kijk hier voor onze prijzen.

Krul geeft je schwung

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon