Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home ยป Dun haar behandelen Delft

Dun haar behandelen in Delft

Dun haar kan zorgen voor onzekerheid, daarom begrijpen wij dat u dit wilt behandelen in onze salon in Delft. Mienis Kapsalon staat zes dagen per week voor u klaar om u te voorzien van de juiste behandeling. Onze specialisten willen dat u met een goed gevoel de salon verlaat. Dat doen wij onder andere door dun haar te behandelen.

Hoe kunnen wij dun haar behandelen?

Als ervaren dameskapper hebben wij door de jaren heen verschillende manieren gevonden om dun haar te behandelen. Het is belangrijk om te weten dat dun haar wordt veroorzaakt door zwakke of niet goed werkende haarzakjes. Door de doorbloeding van de haarzakjes te stimuleren, wordt de haargroei gestimuleerd. Dat zorgt er dan weer voor dat u meer, en daardoor ook dikker, haar krijgt. Hiervoor kunt u gebruik maken van natuurlijke en vegan haarproducten. Naast deze natuurlijke manier om dun haar te behandelen, hebben we ook een directere oplossing: het plaatsen van extentions. Door het toevoegen van haarplukken op uw eigen haar, wordt u binnen een paar uur volledig getransformeerd. Deze variant van haarverlenging wordt vaak gebruikt om het eigen haar de kans te geven rustig aan te groeien.

Geef uzelf meer zelfvertrouwen

Door dun haar te behandelen werkt u gelijk aan uw zelfvertrouwen. Wij begrijpen dat dun en snel afbrekend haar u niet het zelfvertrouwen geeft dat u wilt uitstralen. Juist daarom helpen onze kapsters u graag verder. Plan uw afspraak bij onze kapsalon in. Tijdens uw afspraak bespreken wij graag wat uw opties zijn. Bel naar 015-2140177 voor een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon