Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Goede kapper Delft

Een knipbeurt doet wonderen als u langsgaat bij een goede kapper in Delft. U voelt zich weer als nieuw en u verlaat de kapsalon met een lach op uw gezicht. Zoekt u zo’n kapsalon? Dan bent u bij Mienis kapsalon aan het juiste adres. Het team met gedreven kapsters neemt de tijd voor u waardoor u een kapsel krijgt zoals u dat wilt.

Goede kapper in Delft knipt alle denkbare kapsels

Of u nu een totaal ander kapsel wenst of gewoon langskomt voor een goede knipbeurt: de allround gediplomeerde kappers van Mienis kapsalon in Delft knippen alle denkbare kapsels voor jong en oud. Niets is te gek voor ons. We luisteren eerst goed naar u voordat we starten met de knipbeurt. Uw kapsel bepaalt immers voor een groot gedeelte uw uiterlijk.

Kleuren met biologische grondstoffen

Uiteraard kunt u in onze kapsalon ook terecht voor het 100% natuurlijk kleuren van uw haren. Het 100% natuurlijk kleuren houdt in dat wij producten gebruiken van plantaardige grondstoffen. Hierdoor blijft uw hoofdhuid gezond én krijgt uw kapsel meer volume en glans.

Vind u ook een gaatje in uw agenda?

De goede kapper in Delft is zes dagen per week voor u geopend. Zo vindt u altijd wel een gaatje in uw agenda om langs te komen, nietwaar? Bovendien hoeft u geen afspraak te maken en loopt u gewoon binnen als het u uitkomt. Als u op voorhand vragen heeft of meer informatie wilt, dan neemt u contact met ons op via 015 – 214 01 77.

 

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij werken nog steeds alleen met afspraak en vanaf nu werken wij ook met mondkapjes.
Wij vinden het fijn als u als klant ook een mondkapje wil dragen.