Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Haarverlenging

Haarverlenging

Bent u op zoek naar een professionele haarsalon voor haarverlenging? Bij Mienis Kapsalon in Delft zijn wij gespecialiseerd in het zetten van haarextensions bij verschillende haartypen. Ook voor pruiken en haarwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag naar welk type haarverlenging het best bij u past.

Haarverlenging bij een professionele haarsalon

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten haarverlenging, zoals het zetten van hairextensions. Groeit uw haar niet tot nauwelijks aan of voelt u zich onzeker over de dikte en/of dekking van uw haar? Extensions zijn dé oplossing als u op zoek bent naar een goede manier voor haarverdikking of -verlenging. U kunt hairextensions kiezen in één of meerdere nuances van uw eigen haarkleur, of juist een hele extreme kleur. Bij onze kapperszaak is alles mogelijk! Zo hebben we bovendien jarenlange ervaring met alle haarsoorten. Wij zijn een kapper voor krullen, steil haar en kroeshaar, en zorgen iedere keer weer voor een prachtig resultaat. Het maakt niet uit of u kiest voor haarverlenging of een van onze andere behandelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de verschillende manieren van haarverlenging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies. Plan uw afspraak in om dun haar te behandelen en ga met een voldaan en zelfverzekerd gevoel terug naar huis. De medewerkers van onze kapsalon verwelkomen u graag.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon