Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Herenkapper Delft

Wilt u graag een bezoek brengen aan een herenkapper in Delft? Kom dan eens langs bij Mienis kapsalon aan de Roland Holstlaan 20. Ons gedreven team voert het kappersvak met passie uit en daar profiteert u natuurlijk ook van. Zodra u tevreden onze kapperszaak verlaat, zijn wij ook pas tevreden.

Wat voor kapsel laat u knippen door de herenkapper in Delft?

Of u nu al jarenlang tevreden bent met uw huidige kapsel of totaal iets anders wilt, voor alle herenkapsels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde kapsters vinden het belangrijk om voor u uitgebreid de tijd te nemen. Het realiseren van een kapsel zoals u dat wilt, kost namelijk tijd. De herenkapper in Delft luistert graag naar uw wensen en geeft advies indien gewenst.

Een afspraak maken is verleden tijd

Bij de herenkapper Mienis kapsalon in Delft wordt niet gewerkt met een afsprakensysteem. Dit is verleden tijd en u komt langs wanneer het u uitkomt. Wij zijn van maandag tot en met woensdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Liever ’s avonds langskomen? Dan wordt u op donderdag en vrijdag tot 19:30 uur geholpen. En op zaterdag staan wij van 8:00 tot 13:30 uur voor u klaar. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 015 – 214 01 77.

 

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid