Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home ยป Hoofdhuidonderzoek Delft

Hoofhuidonderzoek in Delft

Voor een hoofdhuidonderzoek kunt u terecht bij Mienis Kapsalon in Delft. Op het moment dat u last heeft van dunner wordend, vettig of broos haar, kan een onbalans van de hoofdhuid de oorzaak zijn. Door de hoofdhuid te onderzoeken, kunnen wij u adviseren en een plan van aanpak maken om de klachten te verhelpen. Zo zet u uw eerste stap richting stralend en gezond haar.

Wanneer is een hoofdhuidonderzoek mogelijk?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een hoofdhuidonderzoek in onze salon. Onze kapsters zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de hoofdhuid en geven u dan ook graag deskundig advies. Het onderzoek is vooral interessant voor mensen die:

Op basis van de bevindingen krijgt u een overzicht van geschikte haarproducten gepresenteerd. Tevens helpen wij u graag met het opstarten van een behandelplan.

Zet de stap richting gezond haar

Heeft u last van een jeukende hoofdhuid, vettig haar of ongewenste roos? Laat dan een hoofdhuidonderzoek uitvoeren bij onze kapsalon in Delft. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. Maak uw afspraak online of bel naar 015-2140177 en zet de eerste stap naar prachtig haar om trots op te zijn.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon