Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Kapper maandag open Delft

Kapper die op maandag open is in Delft

Bent u op zoek naar een kapper die op maandag open is, en in Delft gevestigd is? Dan bent u bij Mienis Kapsalon aan het juiste adres. Wij zijn zes dagen per week geopend, dus ook op maandag! U bent bij ons van harte welkom voor talloze behandelingen. Wij zorgen er graag voor dat u met een goed gevoel de salon verlaat.

Een veelzijdige kapper die op maandag open is

Mienis Kapsalon is al jarenlang uw haarspecialist. Wij zijn een kapper die op maandag open is én ook gevestigd is in het mooie centrum van Delft. U kunt bij ons terecht voor het knippen, kleuren, verlengen en meer! Bent u wel toe aan een nieuwe look? Onze professionele medewerkers adviseren u graag. Dat doen zij op basis van de vorm van uw gezicht, de kleur van uw ogen, uw huidtint én natuurlijk uw eigen wensen. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een tevreden gevoel de deur uitgaat.

Voor een nieuwe look bent u bij ons aan het juiste adres

Bent u klaar voor een nieuwe kleurtint in uw haar of wilt u uw haar laten omvormen van steil naar krullend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Mienis Kapsalon zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het creëren van krullen. Wij toveren uw steile haar om tot een weelderige bos met krullen. Voor originele krullen hanteren wij de speciale CURLSYS® kniptechniek. U kunt bij onze kapper terecht op maandag wanneer wij open zijn voor uw behandeling.

Maak direct een afspraak

Een kapper die op maandag open is, is niet moeilijk te vinden: maak direct een afspraak voor een behandeling bij ons aan de Roland Holstlaan. Heeft u nog vragen of wilt u direct een moment voor uzelf plannen? Stel ze via het telefoonnummer 015-2140177 of loop even bij ons binnen! Wij ontvangen u graag in onze kapsalon.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon