Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Krullenkapper Delft

Krullenkapper in Delft

Een bezoek aan een krullenkapper in Delft is een uitstekend idee als u altijd al krullen heeft willen hebben of als u al krullen heeft maar deze wat meer liefde nodig hebben. Er komt geen permanent aan te pas! De professionele kapsters van Mienis Kapsalon knippen met een speciale techniek natuurlijke krullen in uw haar. Hiervoor hebben wij de intensieve CURLSYS-opleiding gevolgd en zijn trotse eigenaren van het ‘McLean Supercurl’-certificaat.

Onze krullenkapper werkt met de revolutionaire knipmethode

Onze kapsters werken met de revolutionaire knipmethode CURLSYS® die bedacht is door Brian McLean. Van voor tot achter en van boven tot de zijkanten: met 36 technieken knippen we elke bundel haar. Hiervoor gebruikt de krullenkapper speciale scharen.

Voor welke haartypen is de methode geschikt?

De techniek is geschikt voor alle haartypen, met uitzondering van kroeshaar. Heeft u sluik of futloos haar? Met deze knipmethode krijgt u twee keer zoveel volume. Blaas uw oude permanent nieuw leven in of krijg een mooie natuurlijke krul als u slag heeft van uzelf. Heeft u al (wilde) krullen, maar pluist het heel erg? Dankzij de techniek die onze krullenspecialist toepast, krijgt u weer krullen die er prachtig uitzien.

Maak direct een afspraak

Bij onze kapsalon maakt u een afspraak bij een krullenkapper op het moment dat voor u uitkomt. Dat is ideaal. Heeft u nog vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via 015 – 214 01 77. Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen over de behandelingen die wij uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon