Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Krullenspecialist

Krullenspecialist

Mienis Kapsalon is uw krullenspecialist in Delft. Als krullendrager weet u hoe lastig het soms kan zijn om uw krullen in model te krijgen én houden. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van krullen. Geef uw krullen de aandacht die ze verdienen door een afspraak in te plannen bij een van onze kappers.

Uw krullenspecialist staat voor u klaar

Uw krullen in model krijgen in de ochtend is vaak nog een hele klus. Hoe fijn is het dan ook om uw krullen onder handen te laten nemen door een van onze professionals? Onze medewerkers zijn onder andere gespecialiseerd in CURLSYS®, een speciale kniptechniek ontwikkeld voor krullend haar. Voor deze revolutionaire knipmethode gebruiken wij speciaal ontworpen scharen. Zo knipt onze krullenkapper moeiteloos meer volume in uw haar óf krijgen wij een wilde krullenbos onder controle. U geniet zo nog meer van uw krullen!

Meer krullen met behulp van een verlenging

Heeft u slag of krullen van uzelf, maar wilt u graag een vollere bos haar? Dan is een haarverlenging de perfect oplossing voor u! Wij hebben een jarenlange ervaring in het zetten van haarextensions bij verschillende soorten haartypen. Als krullenspecialist zijn wij thuis in alle soorten krullen. Bij ons loopt u altijd met een glimlach de deur uit.

Breng een bezoek aan een specialist

Ga langs bij een krullenspecialist om uw krullen nieuw leven in te blazen. Wij adviseren u graag over uw haartype! Loop onze kapsalon binnen of plan online uw afspraak in. Heeft u vragen voor onze kappers? Voel u vrij om uw vragen aan hen te stellen. Dit kan door te bellen naar 015-2140177.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon