Neem vrijblijvend contact op voor advies

Publiciteit en Pers

Mienis Kapsalon ziet de pers (krant) als een instrument om in contact te komen met haar klanten en nieuwe klanten. Regelmatig staat er een artikel over ons in de regionale kranten.

Nieuwe website Mienis pruiken

Gepubliceerd op 25 oktober 2013

Voor onze specialisatie in pruiken, haarwerken, haarstukjes hebben wij een aparte website gemaakt. Deze site is voor vrouwen met haarverlies en een natuurlijke pruik of een mooi haarstukje zoeken. Nannette Mienis is vakvrouw en ervaringsdeskundige. Bekijk www.mienispruiken.nl

Mienis folder in Delft op Zondag

Gepubliceerd op 9 juli 2013

Vanaf 15 juni is er wekelijks in diverse wijken van Delft en omstreken een folder van Mienis kapsalon bij Delft op Zondag meegestuurd. Het ging om totaal 80.000 exemplaren. De folder geeft aandacht aan de ludieke acties, zoals kidsknipdag voor € 10,- op woensdag, extra voordeel voor likers van www.facebook.com/mieniskapsalon. En de gaf informatie over vernieuwende kniptechnieken en kleuringen, zoals 10-minutenkleuring en Curlsys, een krulkniptechniek.

Gevelbanier vernieuwd

Gepubliceerd op 9 juli 2013

Ons pand is weer te vinden! Ons opvallende, maar stijlvolle gevelbanier is deze maand gemonteerd. Nannette werkt ook mee zoals u ziet.

Programma over Alopecia bij Nannette Mienis

15 juni 2011, programma ‘Jij ben zo’ TV West

Mei 2011heeft TV West bij Nannette Mienis opnames gemaakt voor programma ‘Jij bent zo!’. Hierin komen onderwerpen aan de orde waar nog altijd veel vooroordelen over bestaan. In dit geval de haarziekte Alopecia.

Gratis hoofdhuidanalayse bij Mienis

14 maart 2011, gepubliceerd in Krant op zondag Delft

Nieuw! Gratis hoofdhuidanalyse bij Mienis kapsalon. Aan de hand van een hoofdhuidananalyse kunnen we zien wat de conditie van uw huid is. En kunnen we problemen met uw hoofdhuid oplossen of haaruitval verminderen. Hiervoor gebruiken we de medische verzorgingslijn van Mediceuticals. Lees meer over deze effectieve producten in de Advertentie Mediceuticals.

Wat een kleuren bij Mienis

November 2009, gepubliceerd in Krant op Zondag Delft

Je hebt kapsalons die kleuringen doen, maar je hebt ook absolute kleurspecialisten. Dat laatste geldt voor Mienis Kapsalon. Het bewijs werd weer eens geleverd toen wij een trainingsavond bijwoonden. Download krantenartikel (pdf)

Nannette Mienis kijkt vooruit naar een nieuw begin

8 november 2009, gepubliceerd in Krant op zondag Delft

Nannette Mienis, de vrouw achter Mienis Kapsalon, is tot vlak voor het einde van dit jaar 40 lentes jong. Ze kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe jaar. En ze hoopt 2009 zo gauw mogelijk te kunnen vergeten. Download krantenartikel (pdf)

Neem vrijblijvend contact op