Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Studenten kapper Delft

Bij de studentenkapper in Delft kunt u terecht zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Voor studenten is een bezoek aan een kapper in Delft een dure aangelegenheid. Dat is verleden tijd als u langsgaat bij de enthousiaste haarstylistes van Mienis kapsalon. In deze klassiek ingerichte kapsalon is jong en oud van harte welkom voor een nieuw kapsel. Geen uitdaging is te gek en u loopt altijd tevreden naar buiten.

Profiteer van een aantrekkelijke korting bij de studentenkapper in Delft

Of u nu uw haren wilt laten kleuren of uw haren wilt laten knippen, alle studenten van Delft zijn van harte welkom bij onze studentenkapper. De kapsters streven altijd naar het beste resultaat en luisteren aandachtig naar uw wensen, zodat u met een lach huiswaarts keert. Naast scherpe prijzen profiteert u ook van een interessante korting. Als u binnen zes weken weer terugkomt, betaalt u minder voor uw kipbeurt. Bovendien wordt er voor het knippen van een pony, het bijwerken van bakkebaarden en het verwijderen van nekharen niets gerekend.

Stap na een college eens binnen

Wilt u na een college naar de kapper, maar weet u niet precies wanneer het college is afgelopen? Dat maakt bij de studentenkapper van Delft niet uit. U hoeft namelijk geen afspraak te maken en kunt binnenstappen wanneer het u uitkomt. Bij vragen of voor meer informatie over knipbeurten belt u naar 015 – 214 01 77. Zien wij u binnenkort?

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid