Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home ยป Dameskapper Delft

Dameskapper in Delft

Voor een dameskapper in Delft kunt u uitstekend terecht bij Mienis Kapsalon. In onze kapsalon aan de Roland Holstlaan 20 in Delft is jong en oud welkom voor een nieuwe look. Zo werken er gedreven kapsters in de salon en komt de liefde voor het kappersvak duidelijk naar voren. U verlaat onze kapperszaak altijd met het gewenste eindresultaat.

Onze professionele dameskapper staat voor u klaar

Is het alweer een tijd geleden dat u naar een dameskapper bent geweest? Wilt u uw haren laten kleuren? Of bent u gewoon toe aan een nieuw kapsel? Dan bent u bij onze kapsalon aan het juiste adres. U als klant staat bij ons centraal. Dat is te merken aan onze persoonlijke benadering. Zo bespreken we uw wensen, kijken we naar uw uitstraling en houden we rekening met uw persoonlijkheid. Alleen op die manier verlaat u tevreden de kapsalon. En als u tevreden bent, dan zijn wij ook tevreden!

Binnen zes weken terug? Ontvang korting!

Onze gediplomeerde haarstylistes hebben ervaring op ieder haargebied en geen uitdaging is te gek. Komt u binnen zes weken terug bij onze kapperszaak? Dan krijgt u een aantrekkelijke korting op uw volgende knipbeurt. Wilt u een afspraak inplannen bij de dameskapper? Neem contact met ons op! Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze stellen door te bellen naar 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon