Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home ยป Kapperszaak Delft

Kapperszaak in Delft

Zoekt u een kapperszaak in Delft waar uw hele gezin welkom is? Dan is Mienis Kapsalon aan de Roland Holstlaan 20 het antwoord. Met een enthousiast en gedreven team is de passie voor het kappersvak in de kapsalon goed merkbaar. Alle denkbare dames-, heren- en kinderkapsels kunnen worden geknipt. Niets is te gek en het eindresultaat is precies zoals u het voor ogen heeft. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Onze kapperszaak biedt jong en oud een veelzijdige dienstverlening

Van totaal andere kapsels tot het knippen van de puntjes en van het kleuren van uw haren tot aan het krullen van uw kapsel: de gediplomeerde kappers van onze kapperszaak staan klaar. Wij bieden u een veelzijdige dienstverlening. Denk hierbij aan:

Verlaat tevreden de kapperszaak

Als u langskomt in de kapperszaak van Mienis Kapsalon, dan gaat u altijd tevreden de deur uit. Wij werken namelijk met een persoonlijke benadering en volgen uw wensen tot in detail, zodat uw kapsel precies eruit ziet zoals u dat wilt. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom bij een van onze kappers. Bekijk de openingstijden en hopelijk zien wij u binnenkort. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon