Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home ยป Authentic Beauty Concept Delft

Authentic Beauty Concept in Delft

Authentic Beauty Concept is een merk dat u terugvindt bij Mienis Kapsalon in Delft. Als gespecialiseerde kapper vinden wij het belangrijk om goede producten te gebruiken. Hiervoor hebben wij dan ook gekozen voor Authentic Beauty Concept. Dit is een holistisch premium brand dat ontwikkeld is door de samenwerking van een uniek kapperscollectief. Vind uw favoriete product in ons aanbod.

Authentic Beauty Concept maakt natuurlijke producten

Geen enkel persoon is gelijk en hetzelfde geldt voor hun haar. Dat is juist waarop Authentic Beauty Concept op inspeelt. Met de vegan haarproducten die het merk maakt, kunnen wij alle haarsoorten verzorgen en behandelen. Dit is voor ons van groot belang, aangezien wij een kapper zijn voor onder andere:

Welke producten van Authentic Beauty Concept vindt u bij ons terug?

In ons aanbod vindt u diverse producten van Authentic Beauty Concept terug. Denk hierbij aan shampoo, conditioner, wax, gel en verzorgingsproducten voor geverfd haar. Als extra dienst kunt u bij onze salon terecht voor een refill aan shampoo. Hetzelfde geldt voor een refill aan conditioner. Met de producten van dit merk kunt u bijvoorbeeld ook de omvorming van uw haar extra goed behouden.

Haal uw favoriete producten bij ons

Haal de beste producten van Authentic Beauty Concept bij onze kapsalon in Delft. Wij laten u graag kennismaken met deze producten tijdens een van onze behandelingen. Tevens geven wij u advies over welk product het beste effect heeft op uw haar. Loop onze zaak eens binnen en ga het gesprek met ons aan. Voor vragen kunt u tevens bellen naar 015-2140177.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon