Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Haarkleurspecialist Delft

Haarkleurspecialist in Delft

Loop snel binnen bij dé haarkleurspecialist in Delft. Bij Mienis Kapsalon zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten kleuringen. Van highlights tot een totale kleuring: bij ons bent u aan het juiste adres! Door een afspraak te maken bij onze kleurspecialist verlaat u naar uw behandeling met een goed gevoel de kapper.

Uw haarkleurspecialist

Bent u toe aan een nieuw kleurtje in uw haar of wilt u uw uitgroei laten kleuren? Kies dan voor een kapper die een gecertificeerd kleurspecialist is. Bij Mienis Kapsalon hebben wij jarenlange ervaring met alle verschillende soorten kleuringen en hebben wij haarkleurspecialisten in dienst. Wij gebruiken tevens alleen de beste A-merken haarkleuringen. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat en loopt u met een kleurrijk kapsel de deur uit!

De kapper met een jarenlange ervaring als kleurspecialist

Als haarkleurspecialist zien wij dagelijks een grote diversiteit aan kapsels voorbijkomen in onze salon. Uw kapsel en de structuur van uw haar is uniek en vereist een unieke behandeling bij een kapper die tevens een kleurspecialist is. Als kleurenkapper kijken we dan ook graag met u mee naar welke kleurtint het beste past bij de vorm van uw gezicht, de kleur van uw ogen en de tint van uw huid. Zo adviseren wij, op basis van uw wensen, de beste kleur voor uw nieuwe look.

Loop binnen zonder afspraak

Voor een kleurspecialist hoeft u niet ver te gaan! Onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Delft. Wilt u highlights laten zetten voor het weekend of uw uitgroei laten bijwerken voor een sociaal evenement? U kunt gewoon bij ons binnenlopen, een afspraak maken is namelijk niet nodig. Aan de hand van uw wensen en onze beschikbaarheid zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Kom snel langs bij onze haarkleurspecialist. Voor vragen kunt u ons team ook bereiken op het telefoonnummer 015-2140177. U bent bij ons van harte welkom bij de beste kleurspecialist!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon