Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Highlights Delft

Highlights in Delft

Wilt u highlights in 100% natuurlijk kleuren laten zetten bij een echte expert in Delft? Zoek dan niet verder. Bij Mienis Kapsalon bent u aan het juiste adres. Bij onze gediplomeerde en enthousiaste kapsters bent u in vertrouwde handen. Wij hebben passie voor het kappersvak wat duidelijk naar voren komt in onze salon, waar het zetten van highlights onderdeel van ons vak is.

Er zijn verschillende soorten highlights mogelijk bij ons

Er zijn kapperszaken die kleuringen doen, maar er zijn ook kapsalons met absolute kleurspecialisten in dienst. Dat laatste geldt voor onze salon. Onze haarstylistes zijn gediplomeerd en wij werken enkel met professionele vegan haarproducten voor het mooiste resultaat. Als u highlights in onze kapsalon laat zetten, heeft u de keuze uit een drietal mogelijkheden, namelijk:

  • Hand-scrunch: het met de hand aanbrengen van highlights
  • Coup du soleil: highlights in één kleur
  • Folies: coup du soleil effect in meerdere kleuren (maximaal zes)

Kom binnenkort bij ons langs

Is de zomer in aantocht en wilt u een iets blonder kapsel? Of wilt u meerdere kleuren in uw kapsel? Wat de reden ook is, bij ons bent u welkom voor het laten zetten van highlights. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Mocht u vragen hebben, bel dan naar 015 – 214 01 77.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon