Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Uitgroei kleuren

Uw uitgroei kleuren

Uw uitgroei laten kleuren doet u uiteraard gewoon bij een ervaren kapper. Mienis Kapsalon is uw specialist in kleur in Delft. Wij hebben jarenlange ervaring in het kleuren en bijkleuren van verschillende haartypen. Tijdens een bezoek aan onze salon voorzien wij u graag van persoonlijk en deskundig advies. Hierbij kijken wij naar uw haarstructuur en de kleur van uw huid.

Op een professionele manier uw uitgroei laten kleuren

Gekleurd haar is vaak een hele klus om te onderhouden. Wanneer uw geverfde haartint veel afwijkt van uw originele haarkleur is het van belang om uw uitgroei regelmatig bij te werken. Heeft u een volle bos met krullen, steil haar of juist een beetje slag? Wij zijn als kleurenkapper gespecialiseerd in het kleuren van uitgroei bij allerlei verschillende haartypen. U bent bij ons dan ook verzekerd van een perfect resultaat.

Een nieuwe look in een handomdraai

Wilt u een keer meer dan alleen uw uitgroei laten kleuren? Dan bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor onder andere een totale kleurdekking, een spoeling en verschillende soorten highlights. Wilt u écht een totaal andere stijl? Dat kunnen wij onder andere doen met de CURLSYS® kniptechniek. Daarnaast weten onze kappers alles over het zetten van extentions. Wij helpen u graag verder door u te voorzien van een kapsel dat aan uw wensen voldoet.

Plan een kleurafspraak met ons in

Is het weer tijd om uw uitgroei te laten kleuren? Maak dan direct een afspraak bij onze kapsalon. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 015-2140177 of loop even bij ons binnen. Wij zorgen ervoor dat uw kleur weer helemaal dekkend is met behulp van onze vegan haarproducten, waardoor u met een glimlach de deur uit loopt!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon