Wilt u meer informatie?

j

Kapper zonder afspraak

Goed en eerlijk advies

N

Ruim 50 jaar ervaring

Home » Beste kapper Delft

De beste kapper in Delft

Bent u op zoek naar de beste kapper in Delft, waar jong en oud welkom is? Kom dan eens langs bij Mienis Kapsalon. In onze klassiek ingerichte kapsalon aan de Roland Holstlaan 20 in Delft oefenen we het kappersvak met veel passie uit. Samen creëren we een unieke sfeer in de kapsalon. Binnenkort loopt u stralend de deur uit nadat u bij deze goede kapper in Delft bent geweest.

Altijd het beste resultaat bij onze kapper

Of u nu uw haren wilt laten knippen of uw kapsel wilt laten kleuren en knippen, bij ons is het hele gezin welkom. Als goede kapper streven we altijd naar het beste resultaat en halen het mooiste in u naar boven. Dat doen we door aandachtig te luisteren naar uw wensen voor de knipbeurt. We knippen, kleuren en modelleren uw kapsel precies zoals u dat wilt. Denk hierbij aan het kleuren van uitgroei of het behandelen van uw krullen. U verlaat onze kapsalon met een lach op uw gezicht. Dat is waarom wij de beste kapper van de buurt zijn.

Kom zes dagen per week langs

U bent zes dagen per week welkom bij de beste kapper! Wij zijn als goede en veelzijdige kapper ook op maandag open. Maak direct een afspraak voor uw knipbeurt tijdens onze openingstijden. Heeft u op voorhand vragen over een behandeling bij een goede kapper, zoals een haarverlenging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 015 – 214 01 77 tijdens onze openingstijden.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Mienis kapsalon